Lovran i kako do njega

Lovran je stari primorski gradić smješten na opatijskoj rivijeri podno padina Učke. Poznat po sačuvanoj srednjovjekovnoj jezgri starog grada, kristalon-čistom moru i šljunčanim plažamra, ali i po raznolikoj vegetaciji, među kojoj dominira lovor. Lovran je poznat po šumama pitomih kestena, čuvenih lovranskih maruna, ali i po iznimno velikim trešnjama posebnog okusa. Većina hotela nalazi se uz samo more s vlastitim plažama i parkovima, te prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke Krk i Cres. 

Umjerena mediteranska klima, prekrasni parkovi, kupanje u kristalno-čistom moru, te mogućnost raznolike zabave učiniti će Vam boravak u Lovranu nezaboravnim.

Lovran se nalazi 17 km od Rijeke i 5 km od Opatije.

Osobnim automobilom: Vozeći od centra Rijeke prema zapadu u smjeru Opatije, do Lovrana potrebno je 30 minuta vožnje osobnim automobilom.

Autobusom: Iz smjera Rijeke za Lovran vozi prigradska autobusna linija br. 32, koja sa središnjeg autobusnog stajališta u centru Rijeke kreće svakih 20-ak minuta, a u Lovranu autobus staje preko puta bolnice.


Prikaži Klinika za ortopediju Lovran na većoj karti